Pro-Hegyalja

 2009.07.12. 22:39

Egyrészt mert PRO lesz és nem Apró, másrészt meg mert még csak a készülődésnél tartok. Na ugye VOLT után volt egy kővágő, most meg jön a Hegyalja fesztivál, de ideje lenne már egy Gödör fesztet is beiktatni. A társaság marad kb ugyanaz, egy-egy plusz és mínusz persze akad. Újdonság például, hogy tiszteletét teszi Zsír is (kishugi). Nem tudom még mit viszek, valamint hogy miben, de sebaj, amit tudni kell az megvan: megyünk :D minihomár kész van, én szintén... Váratlan látogatókból volt bőven a héten, igazából kezdem unni, most csak egy Jocis séta van tervben, ennyi viszont kell.
És utána csak az enyém egy elalvós, forgolódós, álmodós, magambanmotyogós, takarólerugós, mástisálmodós, párnaledobós, Józsiravigyázós(mellettem alvó laptop) kialvatlanulfelébredős, visszaalvós, egyuccsószépetálmodós, végül pedig mosolygósanébredős éjjel/reggel.
Persze mindezek előtt még ki kell beszélni Jocival az univerzumot és az összefüggésekkel összefüggésbe hozni életünk vicces mozzanatait, kibeszélni a csajokat, pasikat, piákat és bulikat.

Most egy kérés: küldjetek mailben jó nyári sztorikat, fel és átdolgoznám őket, persze írjátok meg, hogy belekerülhet-e a nevetek avagy sem. sheilarose@citromail.hu
előre is köszi

GET IN THE RING, köszöntem, pááá


 

A bejegyzés trackback címe:

https://fdomcsibe.blog.hu/api/trackback/id/tr881242579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása